detector.media
28.05.2015 10:45
«Інтер» покаже концерт, присвячений перемозі київського ФК «Динамо» в чемпіонаті України
«Інтер» покаже концерт, присвячений перемозі київського ФК «Динамо» в чемпіонаті України

У суботу, 30 травня, телеканал «Інтер» покаже телевізійну трансляцію концерту «Команда, без якої нам не жити», який відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві і присвячений перемозі футбольного клубу «Динамо» в чемпіонаті України 2014/2015, а також 40-річчю завоювання командою Кубка кубків і Суперкубка УЄФА. Про це повідомляє прес-служба каналу.
Концерт вийде в ефірі телеканал «Інтер» о 22.00.

 

На головній спортивній арені України відбудеться офіційна церемонія нагородження чемпіонів, а також вшанування футболістів і тренерів «золотої команди» «Динамо» зразка 1975 року, яка 40 років тому завоювала найпрестижніші європейські трофеї - Кубок кубків і Суперкубок УЄФА. В цей вечір будуть згадувати «динамівців», які вже пішли з життя - насамперед, легендарного футболіста і тренера Валерія Лобановського, з іменем якого пов'язані найгучніші перемоги київського «Динамо».

 

Вітати ФК «Динамо» з довгоочікуваним і заслуженим званням чемпіонів України будуть «Океан Ельзи», «ВВ», Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Потап і Настя, Злата Огневич, Ольга Полякова, Міла Нітіч, ​​«Авіатор», «НеАнгели», Kozak System та інші зірки.

 

Ведучі концерту - Анастасія Даугуле та Андрій Доманський.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення почала фіксувати, на яких телеканалах транслюються заборонені законом фільми і серіали, що популяризують органи держави-агресора, та російські фільми й серіали, що вироблені після 1 січня 2014 року. Такі фільми й серіали Нацрада виявила в ефірі телеканалів «Інтер», «Україна», НТН, ICTV і ТЕТ, повідомив на брифінгу член Нацради Владислав Севрюков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY