detector.media
27.05.2015 14:23
Канал «Україна» продовжить шоу «Відверто з Машею Єфросиніною» восени
Канал «Україна» продовжить шоу «Відверто з Машею Єфросиніною» восени

Телеканал «Україна» прийняв рішення про зйомки продовження проекту «Відверто з Машею Єфросиніною». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У новому осінньому сезоні гостями телеведучої Маші Єфросиніної стануть 15 відомих особистостей, які вперше відверто розкажуть про те, про що мовчали раніше. На інтерв'ю з Машею Єфросиніною вже дали свою згоду актриса Ада Роговцева, політик Михайло Саакашвілі, актриса Олена Кравець, ведучий Олексій Суханов, співачка Оля Полякова. Імена інших зірок поки тримаються у таємниці.

 

«Моя програма - це абсолютний портрет людини - безоціночний, емоційний, барвистий і неоднозначний! Глядач сам отримає можливість скласти свою думку про особу, про яку, як йому здавалося, він багато чого знав. Героями моїх програм стануть наші видатні сучасники. І я дуже розраховую на їхню щирість. Адже зараз дуже важливо усвідомлювати розуміння того, що час порожньої демагогії минув. Довіра людей дорогого коштує, і заслужити її можна не порожніми байками, а вмінням відкрито говорити на актуальні теми!», - сказала Маша Єфросиніна, ведуча та автор ідеї проекту.

 

Нагадаємо,  героями перших спеціальних випусків проекту «Відверто з Машею Єфросиніною», які придбав для показу канал «Україна», стали українська співачка Ані Лорак і телеведуча Даша Малахова. Їх історії життя були показані в ефірі 7 і 8 березня.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY