detector.media
27.05.2015 13:13
Сьогодні TCH.ua змінив логотип на знак підтримки ФК «Дніпро»
Сьогодні TCH.ua змінив логотип на знак підтримки ФК «Дніпро»

Аби підтримати футболістів ФК «Дніпро», що сьогодні боротиметься за першість у Лізі Європи, сайт TCH.ua на один день додав до власного логотипу футбольний м'яч. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

«Ми сподіваємось, що цей символ, а також підтримка мільйонів уболівальників в Україні і найвідданіших фанів на стадіоні в Польщі допоможе «Дніпру» отримати першість у Єврокубку», - зауважив головний редактор TCH.ua Костянтин Войтенко.  

 

Нагадаємо, група «1+1 медіа» має ексклюзивні права на показ матчу між футбольними клубами «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) та «Севілья» (Севілья, Іспанія), який відбудеться сьогодні, 27 травня. Поєдинок між командами можна буде переглянути на телеканалі «2+2», а також у розділі ТСН Проспорт на TCH.ua, починаючи з 21.45 за київським часом. Вирішальний матч між українським «Дніпром» та іспанською «Севільєю», що визначить переможця Ліги Європи, відбудеться на стадіоні «Народовий» у Варшаві (Польща).

 

Коментувати матч будуть Володимир Кобельков і В'ячеслав Фрідман. Цього ж дня на каналі «2+2» вийде спецвипуск програми «ПроЛігуЕвропи». О 20.30 експерти та телеведучі в студії обговорюватимуть майбутній фінал Ліги Європи УЄФА. Після закінчення прямої трансляції матчу о 00.00 в програмі піде мова про найгостріші моменти фінального матчу Ліги Європи УЄФА.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY