detector.media
25.05.2015 18:27
До 26 травня – реєстрація на тренінг щодо Угоди про асоціацію з ЄС для журналістів Одещини, Миколаївщини та Херсонщини

До 26 травня відкрито реєстрацію на дводенний тренінг «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС - нові виклики та нові можливості  для журналістів». Про це повідомляють організатори занять - молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки «Європейської програми» Міжнародного фонду «Відродження».

 

До участі запрошуютьжурналістів та редакторів  друкованих та електронних ЗМІ з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

 

Тренінг пройде 29-30 травня  (п'ятниця та субота) в Одесі.

 

Тренери проекту -  Сергій Сидоренко, редактор сайту «Європейська правда» та Анатолій Марциновський (Internews-Україна, «Газета по-українськи»).

 

Тренінг включатиме теоретичні, практичні заняття та обмін досвідом з експертами проекту. Як зазначається в анонсі занять, учасники зможуть поглибити розуміння процесу євроінтеграції, підвищать свою поінформованість щодо різних аспектів тематики (економічних, політичних, візової проблематики тощо), а також отримають навички пошуку «європейських» інформаційних приводів, які цікаві місцевій аудиторії.

 

Участь у тренінгу безкоштовна. Учасникам з інших міст за потреби буде забезпечено проживання в Одесі.

 

Для участі у тренінгу необхідно до 24 травня 2015 року заповнити он-лайн анкету та надіслати на електронну пошту  mgo.sformat@gmail.com (у темі листа слід зазначити «Тренінг»). Також потрібно надіслати сканкопію супровідного листа від редакції, який свідчить про сприяння участі працівника у тренінгу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY