detector.media
25.05.2015 17:13
На сайті «Открытая Россия» Ходорковського виклали фільм про зв’язки Путіна і Кадирова
На сайті «Открытая Россия» Ходорковського виклали фільм про зв’язки Путіна і Кадирова

На сайті заснованої російським опозиціонером Михайлом Ходорковським громадської організації  «Открытая Россия» у відкритому доступі з'явився фільм «Сім'я» про главу Чеченської республіка Рамзана Кадирова.

 

На YouТube-каналі організації картина з'явилася о десятій годині ранку за російським часом. На даний момент фільм переглянули понад 67 тисяч користувачів інтернету.

 

У документальній стрічці йдеться про зв'язки Рамзана Кадирова з президентом Росії Володимиром Путіним, про силові структури республіки та права людини у контексті викладення людей й тортур полонених.

 

«Чому Володимир Путін боїться Рамзана Кадирова, що таке "васальна армія" і хто такі "крашники", скільки коштує місце в "елітних" підрозділах і чому проспект Путіна в Грозному не можна називати проспектом Перемоги», - анонсує фільм  «Открытая Россия». Ця організація і вказана як автор стрічки.

 

 

Як пише Forbes.Ru, у середині квітня цього року Михайло Ходорковський заявив, що робота над цим фільмом стала причиною обшуку, який пройшов в московському офісі  ГО «Открытая Россия» 16 квітня, в день «прямої лінії» Володимира Путіна. У МВС обшуки пов'язали з інформацією про те, що активісти організації здійснюють «розробку та зберігання транспарантів листівок та іншої продукції, що містить заклики до здійснення екстремістської діяльності».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY