detector.media
25.05.2015 15:48
Зураб Аласанія запевнив, що Україна братиме участь у наступному «Євробаченні»
Зураб Аласанія запевнив, що Україна братиме участь у наступному «Євробаченні»

Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія заявив, що Україна буде представлена на конкурсі «Євробачення-2016». Про це він сказав, відповідаючи на питання кореспондента сайту «Апостроф».

«Так, буде», - сказав він, уточнивши, що остаточне рішення прийматиме Національна громадська телерадіокомпанія України (НГТУ) наступного року.


Гендиректор НТКУ, яка буде реформована в НГТУ, також уточнив щодо вартості участі виконавця у «Євробаченні» й трансляції конкурсу. «Ця вартіть завжди інша - залежно від ступеня участі, пакетів трансляцій тощо. Так чи інакше - це кількасот тисяч швейцарських франків. Витрати команди виконавця - окремо», - розповів Зураб Аласанія.

 

Нагадаємо, у 2015-му Україна вперше за 12 років відмовилася від участі в «Євробаченні». До такого рішення керівництво НТКУ прийшло у зв'язку з ситуацією у країні, у тому числі, в сфері економіки.

 

«Ми розуміємо, що "Євробачення" - це іміджевий проект, престиж, - коментував це рішення пан Аласанія. - Але ми не маємо права робити щось погано. А на "добре" у нас банально немає грошей. Якщо є у когось бажання нам допомогти - ми будемо тільки раді, але самостійно такий проект, боюся, ми не витягнемо».

 

Як писала «Детектор медіа», наступний пісенний конкурс пройде у Швеції - переможцем «Євробачення-2015» є громадянин цієї країни Монс Зелмерльов із піснею «Герої».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY