detector.media
23.05.2015 14:42
МВС України: Чеботар не є радником мінстра внутрішіх справ
МВС України:  Чеботар не є радником мінстра внутрішіх справ

Звільнений зі скандалом з посади заступника міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар не обіймає посаду радника міністра внутрішніх справ України. Про це у відповідь на інформаційний запит «Детектор медіа» повідомили у Департаменті кадрового забезпечення МВС України.

 

«На Ваш запит на отримання публічної інформації повідомляємо, що станом на 18 травня 2015 року Чеботар Сергій Іванович не є радником Міністра внутрішніх справ України», -ідеться у тексту відповіді за підписом начальника департаменту Віктора Слівінського.

 

 


 

 

Нагадаємо, 15 травня в ефірі «Шустер live» на каналі «112 Україна» народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка», секретар Комітету з питань запобігання та протидії корупції Дмитро Добродомов заявив, що пан Чеботар став радником міністра внутрішніх справ.

 

«Нічого не змінилося. Після скандалу Сергій Чеботар, нібито, звільнився з посади заступника міністра МВС, але він продовжує сидіти в тому ж кабінеті і курирувати всі ті ж питання і схеми, якими займався до цього, але вже в якості радника Авакова», - сказав Дмитро Добродомов.

 

Також пан Добродомов під час ефіру поставив запитання депутату Антону Геращенку щодо того, чи є на даний час пан Чеботар радником міністра. Пан Геращенко відмовився прямо відповідати на запитання, не підтвердивши і не спростувавши інформацію щодо призначення пана Чеботаря радником, і порадив Дмитру Добродомову написати депутатський запит щодо цього на ім'я міністра МВС Арсена Авакова.

 

Нагадаємо, 13 травня заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар заявив, що йде у відставку через «систематичне цькування у вигляді замовних публікацій» у ЗМІ.

 

Розголосу у медіа набув інцидент із журналістами біля будинку пана Чеботаря 28 квітня. Цього дня знімальна група програми журналістських розслідувань «Наші гроші» телеканалу ZIK двічі нзазнала нападу з боку зятя пана Чеботаря Олега Поліщука.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://c.lustration.co.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY