detector.media
19.05.2015 19:32
«2+2» покаже фінальний поєдинок Ліги Європи між клубами «Дніпро» і «Севілья»
«2+2» покаже фінальний поєдинок Ліги Європи між клубами «Дніпро» і «Севілья»

У середу, 27 травня, канал «2+2» покаже пряму трансляцію фінального матчу Ліги Європи УЄФА між командами «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) - «Севілья» (Севілья, Іспанія), що відбудеться у Варшаві. Про це повідомляє в анонсах прес-служба телеканалу.

 

Футбольний вечір на «2+2» розпочнеться о 20.00 прямим включенням з варшавського стадіону «Народовий». Разом з ведучими каналу глядачі зможуть поринути в передматчеву атмосферу грандіозного футбольного свята, згадати яким був шлях обох команд до фіналу Ліги Європи.

 

Пряма трансляція матчу розпочнеться о 21.45 за київським часом. Коментувати вирішальний поєдинок фінал Ліги Європи УЄФА «Дніпро» - «Севілья» на каналі «2+2» будуть Володимир Кобельков і В'ячеслав Фрідман.

 

Цього ж дня на каналі «2+2» вийде спецвипуск програми «ПроЛігуЕвропи». О 20.30 експерти та телеведучі в студії обговорюватимуть майбутній фінал Ліги Європи УЄФА. Після закінчення прямої трансляції матчу о 00.00 в програмі піде мова про найгостріші моменти фінального матчу Ліги Європи УЄФА.

 

Раніше в групі «1+1 медіа» вирішувалося питання про те, що цей матч може показати головний канал групи - «1+1». Але з анонсів «2+2» стало відомо, що все-таки футбольний поєдинок відбудеться в ефірі цього каналу.

 

Нагадаємо, 14 травня пряма трансляція на телеканалі «2+2» матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи УЄФА «Дніпро» (Україна) - «Наполі» (Італія) здобула показники вищі, ніж трансляція першого поєдинку цих команд, що відбулася 7 травня на телеканалі «Україна».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY