detector.media
18.05.2015 20:21
26 травня – благодійний концерт, який організовує ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч
26 травня – благодійний концерт, який організовує ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч
Група «Правила Граматики» збере українські книги для школярів і передасть сім'ям переселенців і до лікарні «Охматдит»

26 травня, у вівторок,  20.00 в столичному клубі Саribbean Club відбудеться «Великий класний концерт» групи «Правила граматики», лідером і засновником якої є ведучий програми «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч.  Саме він є автором всіх віршів і незмінним солістом групи.

 

Музиканти зберуться заради благої справи і дадуть сольний концерт під девізом «+1 книга». Головним посилом заходу стане збір книг та коштів на їх купівлю для подарунків дітям-школярам з сімей переселенців і з дитячої лікарні «Охматдит».

 

На сцені відбуватиметься справжній симбіоз живої музики, філософських віршів і роздумів. «Правила граматики» готують несподівані дуети з MONATIK, Tasha G (Наталія Гордієнко), Дашею Медової та іншими українськими артистами.

 

Всі музиканти «Правил граматики» - професіонали, які грають у відомих колективах. Акустичний гітарист проекту Олексій Морозов - один з найкращих гітаристів України, соло-гітарист гурту «Океан Ельзи». Бас-гітарист Вадим Переверзєв один з провідних авторів студії «Квартал-95». Барабанщик Євген Селезньов - викладач музичного училища ім. Глієра і музикант Вєрки Сердючки. Клавішник Паша Литвиненко - учасник багатьох джем-сейшенів.

 

«Правила граматики» чекають гостей з добрим серцем і українською книгою. Прохання приносити українську дитячу літературу для школярів: підручники, енциклопедії, художню літературу, казки і книги для розвитку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY