detector.media
18.05.2015 20:00
Російський спортивний коментатор вибачився перед українським суддею за образи в прямому ефірі
Російський спортивний коментатор вибачився перед українським суддею за образи в прямому ефірі

15 травня, під час трансляції півфінального матчу Фіналу чотирьох Євроліги з баскетбола між грецькою командою «Олімпіакос» і російським ЦСКА коментатор російського ТБ Володимир Гомєльський допустив вкрай образливі висловлювання на адресу українського арбітра Бориса Рижика. 17 травня він знайшов у собі сили вибачитись в ефірі перед арбітром, повідомляє видання «Чемпіон» з посиланням на видання «Трибуна» і «Вести.».

 

Московський ЦСКА поступився грецькому «Олімпіакосу» з рахунком 68:70. На початку третьої чверті російський коментатор розцінив одне з рішень арбітра як спірне і сказав таке: «Я б не хотів говорити про відносини України і Росії зараз, але Рижик поки жодного свистка на нашу користь не дав».

 

Коли у четвертій чверті українець зафіксував порушення правил з боку «армійця», пан Гомельський в прямому ефірі обізвав Бориса Рижика «виродком» і «грибом».

 

Перед початком трансляції фіналу у неділю 17 травня, який довірили судити українцеві Борису Рижику, Володимир Гомельський знайшов в собі мужність вибачитися перед Борисом Рижиком, зазначивши при цьому, що той є одним з кращих рефері Європи.

 

Нагадаємо, російський «Первый канал» не показав церемонію нагородження переможців фіналу світової першості з хокею - канадської збірної з хоккею, яка обіграла російську збірну з рахунком  6:1.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY