detector.media
16.05.2015 17:32
Російський коментатор в ефірі трансляції назвав українського арбітра «виродком» (ВІДЕО)
Російський коментатор в ефірі трансляції назвав українського арбітра «виродком» (ВІДЕО)

Під час півфінального баскетбольного матчу «Фіналу чотирьох» Євроліги між «Олімпіакосом» (Греція) і ЦСКА (Росія) російський коментатор Владімір Гомєльській допустив образи на адресу українського арбітра Бориса Рижика. Про це повідомляє Tribuna.com.

 

На початку третьої чверті пан Гомельський оцінив одне з рішень Бориса Рижика як спірне й зауважив таке: «Я би не хотів зараз говорити про відносини України і Росії, але Рижик поки жодного свистка на нашу користь не дав».

 

У четвертій чверті після рішення призначити два штрафних у кільце ЦСКА в епізоді за участі Саші Кауна і Брайана Данстона, коментатор назвав суддю «виродком», «грибом» та натякнув на необ'єктивність арбітра:

 

 

Онлайн-трансляцію зустрічі активно вели інтернет-ЗМІ в Росії, а також в Україні. Телетрансляцію здійснював, зокрема, телеканал «НТВ-Ппюс баскетбол».

 

Зустріч тривала в Мадриді 15 травня й завершилася з рахунком 70:68 на користь «Олімпіакоса». Таким чином баскетболісти ЦСКА не змогли вийти у фінал Європи.


Володимир Гомельський - російський телекоментатор, журналіст, письменник. Колишній професійний баскетболіст, що був гравцем ЦСКА.

 

Спортивним коментатором є, починаючи з 1989 року. Працював на таких каналах, як ОРТ, РТР, «31-й канал» і 7ТВ. З 2006 року працює на телеканалі «НТВ-Плюс», а також коментатором-консультантом на «Первом канале» .

 

«Детектор медіа»

Фото - http://kinozal.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY