detector.media
15.05.2015 18:01
СБУ викрила мешканця Донеччини, який створив шпигунський канал на YouТube
СБУ викрила мешканця Донеччини, який створив шпигунський канал на YouТube

Служба безпеки України в районі проведення Антитерористичної операції викрила та затримала мешканця Донеччини, який викладав відомості про сили АТО в мережі Інтернет. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

 

«40-річний житель Краматорська створив власний канал на ресурсі YouТube, на якому розміщував інформацію про місця дислокації та напрями пересування бойової техніки й особового складу сил Антитерористичної операції. Окрім того, його канал містив відеоролики антиукраїнського змісту», - повідомляє СБУ.

 

Наразі канал на YouТube заблоковано. За фактом протиправної діяльності зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального Кодексу України.

 

Нагадаємо, 14 травня радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський повідомив, що головного редактора і журналістів одеського інтернет-видання «Таймер» було допитано як свідків у рамках розслідування за фактом розповсюдження матеріалів із закликами про вчинення злочинів проти національної безпеки України. СБУ також стверджує, що сайт «Таймер» відкрито поширює інформацію про місця дислокації військової техніки на Одещині.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY