detector.media
15.05.2015 17:28
19 травня – майстер-клас «Просування фільму. Промо-кампанії та їх види. Трейлери та PR»
19 травня – майстер-клас «Просування фільму. Промо-кампанії та їх види. Трейлери та PR»

19 травня в рамках програми Skill Bill Start освітнього проекту «Film.ua Факультет» відбудеться майстер-клас Поліни Толмачової «Просування фільму. Промо-кампанії та їх види. Трейлери та PR».

 

В рамках майстер-класу будуть розглянуті наступні питання:

 

Будуть розглянуті кейси прокатних українських фільмів: «Незламна», «Самотній за контрактом», «OE.20 Live in Kyiv» і «ОЕ. Backstage » (осінь 2015).

 

Майстер-клас відбудеться 19 травня з 19:00 до 21:00, за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2.

 

Майстер-клас безкоштовний. Реєстрація обов'язкова.

 

Довідка про експерта:

 

Поліна Толмачова - директор з маркетингу та PR Film.ua Group, стаж роботи в медіа - 14 років.

 

Досвід роботи (вибране):

 

Головні професійні досягнення та компетенції:

 

Розвиток і оперативне управління маркетинг-службою та PR-відділом Film.ua Group, а також планування і контроль внутрішніх та зовнішніх комунікацій. Розробка та реалізація промо-кампаній серіалів, фільмів і телевізійних шоу. Зокрема, реалізація міжнародної рекламної кампанії серіалу «Нюхач», в результаті якої серіал отримав ряд престижних міжнародних нагород, а формат серіалу вийшов на світовий ринок. Успішна реалізація стратегії просування прокатних фільмів: військова драма «Незламна» не тільки окупилася в прокаті, але й вийшла на міжнародний ринок - була продана в Китай. Також на етапі створення фільму були досягнуті домовленості про показ фільму на національному телеканалі і підготовлена телевізійна версія.

 

Ефективне управління творчим колективом. Стратегічне планування і управління процесом накопичення та підтримки репутаційного капіталу медіакомпанії.

 

Розробка і втілення рекламних кампаній в пресі для таких великих брендів, як «Отдохни!» («Бурда»), Coca-Cola, Nivea, Oriflame, «Садочок», «Агуша», МТС, МАУ, Gillette, Pampers, Pantene, Olay , Citroеn, Wizz Air, і т.д.

 

Автор великої кількості публікацій в українських та російських ЗМІ.

 

Авторка та ведуча відеоблогу «Медіачтиво».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY