detector.media
14.05.2015 16:45
Державна судова адміністрація відкрила прес-центр судової влади
Державна судова адміністрація відкрила прес-центр судової влади

У Державній судовій адміністрації України розпочинає функціонування прес-центр судової влади. Про це повідомляє сайт відомства.

 

Рішення про створення прес-центру було ухвалено 5 серпня минулого року з метою «гармонізації відносин судової влади та суспільства, об'єктивного висвітлення діяльності судової влади в засобах масової інформації».

 

Новий відділ прагне побудувати партнерські стосунки та налагодити тісну співпрацю з медіа з метою інформування громадськості про діяльність судів, органів суддівського самоврядування, Державної судової адміністрації та органів судової влади України.

 

Вся інформація про засідання та діяльність Ради суддів України, розгляд справ в судах, важливі заходи, плани та інші події в органах судової влади України буде розміщуватись на офіційній сторінці прес-центру на порталі «Судова влада України».

 

Для отримання оперативної інформації щодо діяльності судової влади України представники ЗМІ можуть звернутись за телефонами тел.: /044/277-76-34,  /044/ 277-76-33,  /044/277-76-69 або на електронну адресу pressoffice@court.gov.uа.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY