detector.media
14.05.2015 12:51
19-20 травня – щорічна науково-практична конференція «Дні інформаційного суспільства-2015»

19-20 травня відбудеться щорічна науково-практична конференція за участі міжнародних експертів «Дні інформаційного суспільства-2015», організатор якої Національна академія державного управління при Президентові України.

 

Захід організовано за підтримки спільної програми Ради Європи і Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» (Офіс Ради Європи в Україні), «Google Україна», Українсько-турецького культурного центру «Сяйво».

 

Організатори планують на політичному, експертному та науковому рівні обговорити стан, проблеми та перспективи розвитку інформаційного суспільства та виробити рекомендації щодо його прискореного розвитку в Україні.

 

У рамках конференції 19 травня з 14.00 відбудуться круглі столи на теми: «Державна політика в умовах інформаційної війни», «Сервісна держава: можливості та перспективи для України», «Права людини та інтернет».

 

У заході візьмуть участь народні депутати, представники виконавчої та місцевої влади, громадських організацій, викладачі вузів та ін.

 

Місце проведення: Національна академія державного управління при Президентові України, Київ, вул. Пугачова, 12/2.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY