detector.media
13.05.2015 17:41
Комітет свободи слова пропонує відправити на повторне перше читання проекти про букмекерів та форекс-дилерів
Комітет свободи слова пропонує відправити на повторне перше читання проекти про букмекерів та форекс-дилерів

Члени Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики на черговому засіданні 13 травня за результатами розгляду проектів закону № 2268 «Про букмекерську діяльність» та №2290 «Про діяльність форекс-дилерів» пропонують авторам законопроекту вилучити з цих проектів норми про рекламу і внести їх до чинного закону «Про рекламу», а профільним Комітетам з питань податкової та митної діяльності й з питань інформатизації та зв'язку відправити проекти на повторне перше читання. Таке рішення підтримано одноголосно.

 

З такою ініціативою виступила доповідач з цього питання секретар Комітету Олена Кондратюк, яка нагадала, що всі питання, пов'язані з рекламою, регулює закон про рекламу.

 

«Ми не є основним Комітетом щодо розгляду законопроектів про букмекерську діяльність та про діяльність форекс-ділерів, але автори проектів внесли сюди норми про рекламу. Ми не проти цих змін щодо рекламної діяльності, які вони пропонують, але оскільки всі ці зміни мають бути прописані в чинному законі, тому я пропоную звернутися листом до профільних комітетів, щоб вони відправили їх на повторне перше читання. Ці правки треба виокремити і внести в закон про рекламу», - сказала пані Кондратюк.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY