detector.media
13.05.2015 17:16
Виробництво серіалу «Свати» призупинили через ситуацію в Україні та відмову когось із акторів
Виробництво серіалу «Свати» призупинили через ситуацію в Україні та відмову когось із акторів

Студія «Квартал-95» призупинила виробництво сьомого сезону гумористичного серіалу «Свати». Про це повідомив керівник студії Володимир Зеленський, повідомляє видання «Комсомольская правда в Украине».

 

Нагадаємо, останній (шостий) сезон серіалу телеканал «1+1» показував навесні минулого року.

 

«Новий сезон серіалу "Свати" написаний. Ми готувалися до зйомок. Але у зв'язку з подіями в країні вони заморожені через низку причин, в тому числі, і через відмову деяких акторів від зйомок», - розповів пан Зеленський.

 

Він не уточнив, про кого саме з акторів йдеться. Як писала «Детектор медіа», головні ролі в серіалі виконують російські актори Федір Добронравов, Тетяна Кравченко, Людмила Артем'єва.

 

У червні минулого року на активістку з України Валентину Бардакову в Таллінні (Естонія) напали чоловіки з групи російського кінорежисера Станіслава Говорухіна. За її словами, бійку почав російський актор Федір Добронравов після її фрази «Ви всі путіноїди, і Путін ваш х**ло!». Водночас восени минулого року російський актор заявив, що не буде відмовлятися від зйомок у сьомому сезоні серіалу «Свати».

 

Нагадаємо, у серпні минулого року канал «1+1» показував  документальний серіал «Свати: життя без гриму» про акторів-виконавців головних ролей та історію створення популярного телевізійного проекту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY