detector.media
12.05.2015 11:45
Томенко вважає, що замах на депутата Київради пов’язаний із корупцією у сфері зовнішньої реклами
Томенко вважає, що замах на депутата Київради пов’язаний із корупцією у сфері зовнішньої реклами

Народний депутат Микола Томенко звернувся до Міністерства внутрішніх справ з проханням взяти під контроль розслідування справи щодо можливого замаху на депутата Київради Олександра Федоренка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби нардепа на його офіційному сайті.

 

11 травня невідомі кинули бойову гранату РГД-5 на подвір'я будинку матері депутата Олександра Федоренка в місті Василькові (Київська область), яка розірвалася біля огорожі, металева конструкція якої убезпечила від поранень людей, що перебували за 15 м від місця вибуху. За фактом замаху відкрито кримінальне провадження, йдеться у повідомленні прес-служби нардепа.

 

«Цілком очевидно, що цей інцидент пов'язаний з професійною діяльністю депутата Київради, який нещодавно очолив Тимчасову контрольну комісію з питань контролю за діяльністю виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) та комунальних підприємств у сфері розміщення реклами в м. Києві. Адже загальновідомо, що в Києві діє корупційна модель на ринку зовнішньої реклами, де значна кількість рекламних носіїв «кришується» місцевими чиновниками чи правоохоронцями, через що не сплачуються відповідні внески до київського бюджету», - заявляє Микола Томенко.

 

Народний депутат також повідомив, що Олександр Федоренко як представник Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» в Києві активно займався недопущенням спроб приватизації закладів гуманітарної сфери (зокрема, бібліотек), повернення київській громаді приватизованого стадіону «Старт» тощо.

 

Нагадаємо, у серпні минулого року політолог Артем Біденко, який довгий час очолював Асоціацію з питань зовнішньої реклами, став заступником директора департаменту суспільних комунікацій-начальником управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації (КМДА). 4 лютого Кабінет Міністрів України призначив заступником міністра інформаційної політики Тетяну Попову і заступником міністра - керівником апарату Артема Біденка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY