detector.media
10.05.2015 12:53
В кінотеатрі Cinema City пройде показ Oscar Shorts 2015 в рамках акції «Врятуй "Жовтень"»
В кінотеатрі Cinema City пройде показ Oscar Shorts 2015 в рамках акції «Врятуй "Жовтень"»

14 травня в кінотеатрі Cinema City пройдуть покази збірки найкращих короткометражних фільмів 2015 року за версією Американської кіноакадемії. Про це повідомляє прес-служба компанії «Артхаус Трафік».

 

Кошти, зібрані від продажу квитків, підуть на реконструкцію кінотеатру «Жовтень», що постраждав від пожежі восени 2014-го року.

 

До збірки увійли наступні роботи:

 

«Телефонний дзвінок» - діалог, що протягом двадцять хвилин перетворює незнайомців на найкращих друзів. Саме «Телефонний дзвінок» здобув цього року Оскара як найкращий короткометражний фільм.

 

Соціальна стрічка «Бугалу і Грем» на прикладі двох курчат знайомить глядача з трагічними подіями в Північній Ірландії 1970-х.

 

Стрічка «Айя», що представляє Ізраїль, розповість про зустріч двох самотніх в аеропорту Єрусалима. Він плутає її зі своїм водієм, а вона не поспішає зізнаватися.

 

Проблемам мігрантів присвячена короткометражка «Парване»: історія афганської дівчини, що живе у Швейцарії - це діалог культур і гімн до всеосяжної доброти.

 

«Олійна лампа» режисера Вей Фу - експеримент фотографа, де на тлі різних просторів виникають портрети вихідців з Тибету.

 

Покази у кіноклубі «Врятуй Жовтень» відбуваються щочетверга. Квитки можна придбати тут.

 

«Детектор медіа»

Фото - кадр зі стрічки «Бугалу і Грем»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY