detector.media
08.05.2015 17:23
До соціальних роликів «Уроки війни» від StarLightMedia приєдналися Кшиштоф Зануссі та Андрій Хливнюк
До соціальних роликів «Уроки війни» від StarLightMedia приєдналися Кшиштоф Зануссі та Андрій Хливнюк

Сьогодні, 8 травня, серія соціальних роликів «Уроки війни» від телегрупи StarLightMedia отримала продовження. Польский кінорежисер Кшиштоф Зануссі російською розповів про свої уроки Другої світової. Про це повідомляє прес-служба StarLightMedia.

 

 

 

Це четвертий ролик серії «Уроки війни» і п'ятий - соціальної кампанії «Щоб пам'ятали» групи StarLightMedia. Ця серія вже отримала великий резонанс, ролик з російським музикантом Андрієм Макаревичем за кілька днів зібрав понад мільйон переглядів на YouTube. Окрім Андрія Макаревича і Кшиштофа Зануссі в «Уроках війни» знялися український музикант Святослав Вакарчук і польський письменник Януш Леон Вишневський.

 

Наприкінці дня 8 травня вийшов останній, п'ятий ролик циклу «Уроки війни», у якому про війну розповідає український музикант Андрій Хливнюк, лідер гурту «Бумбокс».

 

 

 

 

Над роликами працювала творча група у складі: автори ідеї - Тала Онищук і Ксенія Бугрімова, режисер-постановник - Ксенія Бугрімова, режисер - Людмила Мельник, сценарист - Тала Онищук, оператор - Андрій Євстратенко, пост-продакшн - Максим Лисенко, Олександр Сербін, Павло Лебедєв.

 

Нагадаємо, з 24 квітня до 11 травня в ефірі телеканалів СТБ, ICTV, М1 та Нового каналу транслюється соціальний ролик «Ветерани», присвячений Дню пам'яті і перемоги у Другій світовій війні власного виробництва медіахолдингу StarLightMedia. Друга частина роликів «Уроки війни» стартувала в ефірі 1 травня. В ефір уже вийшли ролики за участі Андрія Макаревича, Януша Леона Вишневського і Святослава Вакарчука. Завершити показ роликів планується 11 травня.

 

Довідка:

Кшиштофу Зануссі - 75 років, але режисер активно бере участь у соціальному житті, їздить по всьому світу, читаючи лекції, виступаючи «культурним дипломатом». Наприклад, у лютому 2015 року пан Зануссі представив польський досвід реформування кінематографу Міністерству культури України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY