detector.media
08.05.2015 17:00
TSN.ua запустив спецпроект про події, що передували війні в Україні
TSN.ua запустив спецпроект про події, що передували війні в Україні

Інтернет-видання tsn.ua запустило спеціальний проект «Наша війна. Початок», присвячений подіям, що передували війні на сході України. Про це повідомляє прес-служба холдингу «1+1 медіа».

 

Інформація, зібрана у спецпроекті, умовно поділена на п'ять етапів, що демонструють, як планомірно та сплановано діяв ворог. Про маловідомі факти перших днів окупації сходу України tsn.ua розповіли очевидці подій і ті, хто зараз захищають міста.

 

«Коли у квітні минулого року невідомі місцевим жителям люди в камуфляжі захопили міськвідділи міліції в Слов'янську і Краматорську, мало хто розумів, що це стало початком великої війни, - йдеться в повідомленні «1+1 медіа». - Місцеві жителі перших окупованих міст пам'ятають, як починалася війна по годинах і хвилинах. Пам'ятають, хто прийшов до них додому, у що вони були одягнені, як озброєні, на кого спиралися і чого боялися».

 

«Напередодні Дня Перемоги важливо згадати про те, з чого почалася ця війна, і як, здавалося б, незначні події призводять до масштабної трагедії та руйнують тисячі життів, щоб уникнути цього у майбутньому», - зазначає головний редактор tsn.ua Костянтин Войтенко.

 

Нагадаємо, що до річниці Євромайдану tsn.ua презентував сайт Euromaidan.tsn.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY