detector.media
08.05.2015 09:35
19-21 травня – онлайн-конференція TravelMBА, що навчить блогерів і підприємців, як подорожувати та розвивати бізнес віддалено
19-21 травня – онлайн-конференція TravelMBА, що навчить блогерів і підприємців, як подорожувати та розвивати бізнес віддалено

З 19 по 21 травня на онлайн-конференції TravelMBА підприємці-мандрівники розкажуть про те, як побудувати успішний бізнес поза межами офісів.

 

Засновник та ідеолог TravelMBA Денис Довгаль вважає, що у наш час з'явилося нове покоління підприємців  - Digital nomads (цифрові кочівники). Це люди, які працюють за вільним графіком і керують бізнесом віддалено, завдяки сучасним технологіям (бездротовий інтернет, смартфони, «хмарні» сервіси тощо). Вони подорожують світом, а заразом займаються улюбленою справою, розвивають глобальні бізнеси, різні соціальні ініціативи та онлайн-проекти.

 

«Можна бути онлайн усюди, відкрити ноутбук і зробити його своїм офісом, де б ви не були. Це і є лайфстайл бізнес. Тисячі людей по всьому світу розвивають свої проекти віддалено у різних галузях, займаються фрілансом, блогінгом, подкастингом, створенням сайтів або мобільних додатків... І це реальніше, ніж видається на перший погляд», - каже Денис Довгаль.

 

Головне завдання конференції TravelMBA - створити глобальне співтовариство підприємців та однодумців, які хочуть розвивати географічно вільний бізнес. Участь в онлайн-конференції безкоштовна, але вимагає реєстрації.

 

У програмі конференції передбачені виступи 12 спікерів з 5 країн. Серед них: Олена Клочко - територіальний менеджер GoogleforWork у Східній Європі та СНД, Ілма Насєдайте - керівник з маркетингу компанії MailerLite, Артемій Сурін - творець міжнародного співтовариства мандрівників Onelife, Томас Гріжас - організатор AirBNB співтовариства у країнах Балтії, Євген Євтухов - керівник радіостанції DJFM, Денис Довгаль - засновник спільноти TravelMBA.

 

Упродовж трьох днів спікери будуть ділитися досвідом і знаннями про те, як керувати справами віддалено, незалежно від місця перебування, але при цьому створювати та розвивати свої проекти у різних нішах. Формат конференції надає можливість поставити запитання спікерам.

 

Основні теми конференції: модель лайфстайл-бізнесу на відстані, вибір ніші для старту бізнесу, як використовувати інструменти GoogleforWork для віддаленої роботи, як ефективно застосовувати email-маркетинг для зростання продажів, яку країну обрати для реєстрації бізнесу, як залучити інвестиції та дистанційно керувати фінансами, найефективніші способи просування онлайн-бізнесу.

 

TravelMBAорієнтується на мандрівників, блогерів, стартаперів, підприємців, які хочуть адаптувати свій бізнес до віддаленого формату.

 

Довідка:

 

Денис Довгаль  - засновник компанії Doodle Video.me і TravelMBA. Підприємець. Мандрівник. Бізнес розвиває віддалено. Він керує сервісним бізнесом у Стенфорді, США. Живе у Сан-Франциско і Дубліні. Серед його клієнтів компанії з 7 країн у більш ніж 40 різних бізнес-нішах. Денис Довгаль вивчав мультимедійні комунікації в Academy of Art University у Сан-Франциско, США.

 

 

Контактна інформація:

 

Денис Довгаль -  організатор проекту: denis@travelmba.net

 

Катерина Ганус  - PR-менеджер: kate@travelmba.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY