detector.media
06.05.2015 14:21
Телеканал «24» запускає проект розслідувань і шукає для нього журналістів
Телеканал «24» запускає проект розслідувань і шукає для нього журналістів

Телеканал новин «24» запускає власний проект розслідувань і збирає для нього команду: журналістів і редактора. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Тематика розслідувань у новому проекті буде широкою, але основний акцент робитиметься на зловживаннях в органах влади, нецільовому використанні державних коштів та матеріальному забезпеченні армії.

 

«Телеканал шукає як талановитих журналістів, так і креативного, амбітного і відповідального редактора проекту», - уточнили на телеканалі.

 

Вимоги до кандидатів:

- вища освіта;

- досвід роботи в жанрі розслідування;

- добре розуміння політичних та соціальних процесів у країні;

- вміння шукати цікаві теми, вести їх, докопуватися до суті;

- налагодження роботи з джерелами інформації;

- вміння цікаво, за канонами драматургії, викладати матеріал;

- відповідальність;

- оперативність;

- стресостійкість;

- комунікабельність;

- готовність працювати понаднормово та у вихідні дні.

 

Резюме потрібно надсилати на e-mail: robota24@24tv.com.ua. До резюме необхідно додати посилання на власні відеоматеріали в жанрі розслідування.

 

У темі листа необхідно вказати, ким ви бачите себе в команді телеканалу «24» : журналіст/розслідування чи редактор/розслідування.

 

Нагадаємо, телеканал «24» також працює над запуском власного політичного ток-шоу оригінального формату, для якого будує студію. За словами генерального директора каналу Романа Андрейка, керівництво каналу уважно вивчає поведінку ядра глядацької аудиторії каналу, якою є 45-річні чоловіки. Ім'я ведучого наразі невідоме. «Я схильний до того, щоб це були іменні ток-шоу», - зазначав пан Андрейко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY