detector.media
06.05.2015 12:46
Григорій Шверк проходить до Верховної Ради
Григорій Шверк проходить до Верховної Ради
Але він ще не вирішив, чи брати мандат нардепа

Заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Григорій Шверк проходить за списком партії «Блок Петра Порошенка» до Верховної Ради замість Романа Насірова, який переходить працювати в Державну фіскальну службу. Про це пише LB.ua.

 

Сам пан Шверк у коментарі «Детектор медіа» зауважив, що ще не прийняв рішення про те, чи візьме мандат народного депутата, чи залишатися в Нацраді.

 

Роман Насіров був № 51 у списку БПП, а Григорій Шверк - № 72. Якщо раптом пан Шверк відмовиться від мандату, наступний за ним у списку БПП - його колега по Нацраді Владислав Севрюков.

 

Також на черзі до парламенту стоїть глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров (№ 71 у списку БПП), який має замінити там призначеного губернатором Тернопільської області Степана Барну (№ 65).

 

Нагадаємо, що Григорій Шверк у минулому працював віце-президента UMH Group, що на той час належала нинішньому главі Адміністрації Президента Борису Ложкіну. У липні 2014 року був призначений членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення за квотою Президента України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY