detector.media
05.05.2015 15:04
Мінінформполітики планує соцкампанію до річниці депортації кримських татар
Мінінформполітики планує соцкампанію до річниці депортації кримських татар

Міністерство інформаційної політики розпочинає соціальну кампанію на підтримку кримських татар. Про це повідомив на прес-конференції 5 травня радник міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський.

 

«У травні до 71-ї річниці депортації кримськотатарського народу ми запустимо комплексну соціальну кампанію, яка буде називатися 18 травня "Ми всі - кримські татари"», - розповів він.

 

За словами радника міністра, ця кампанія буде активно висвітлюватися в пресі. «Кампанія буде проводитися з використанням інструментів зовнішньої реклами в пресі, на радіо і на телебаченні», - уточнив пан Костинський.

 

Нагадаємо, у квітні Міністерство інформаційної політики запустило загальнонаціональну соціальну кампанію «Крим - це Україна». В рамках кампанії розміщено сюжетів на більш ніж 2000 площинах по всій Україні. Ротація тематичних аудіороликів відбувається на загальнонаціональних радіостанціях. Ротація відеороликів та пекшотів «Крим - це Україна» передбачена як на національних, так і на регіональних телевізійних каналах.

 

Сергій Костинський під час прес-конференції 5 травня також повідомив: «Ми ініціювали створення ФМ-радіо на кримськотатарській мові. На сьогодні єдина кримськотатарська радіостанція "Мейдан" не працює. Ми тісно співпрацюємо з кримськими журналістами і правозахисниками, громадськими активістами, допомогли провести низку прес-брифінгів, один з останніх, приміром, був присвячений презентації книжки "Півострів страху. Хронічки окупації". Також вперше в Україні центральний орган влади локалізував свій сайт і кримськотатарською мовою. Для нас це питання принципове. Разом з Держкомтелерадіо ми вирішили всі процедурні питання щодо розміщення програм про Крим та Донбас на ОДТРК. Це програми ТРК "Чорноморка", "Громадське Донбасу" та "Громадського радіо"». 

 

 

 

Заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко, міністр Юрій Стець і його радник Сергій Костинський

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY