detector.media
02.05.2015 17:20
Учасники мітингу на Куликовому полі перешкоджали зйомкам телеканалу «1+1» (ОНОВЛЕНО)
Учасники мітингу на Куликовому полі перешкоджали зйомкам телеканалу «1+1» (ОНОВЛЕНО)

В суботу, 2 травня, учасники мітингу на Куликовому полі в Одесі перешкоджали знімальній групі телеканалу «1+1». Про це повідомляє місцеве інформагенство «Трасса Е-95».

 

«Під час зйомки сюжету кілька десятків учасників мітингу почали ображати журналістів, дорікати в тому, що вони працюють на канал Ігоря Коломойського, штовхати, а також намагалися зламати їм камеру, - зазначаэться на сайті інформагентства. -  Інцидент міг перерости в бійку, однак міліція встигла розняти учасників конфлікту і вивести журналістів з території Куликова поля».

 

Факт перешкоджання роботі журналістів на своїй сторінці у Facebook підтвердила радник голови Одеської облдержадміністрації Зоя Казанжи. Як розповіла пані Казанжи у коментарі «Детектор медіа»,зйомки на Куликовому полі вели кореспонденти «ТСН Тижня».

 

«Агресія частини мітингувальників була скерована не лише в бік "1+1", а стосувалася присутніх представників ЗМІ загалом, - відзначила пані Кананжи. - Щодо "1+1" почали лунати крики і звинувачення. Міліція спрацювала професійно й відразу відреагувала на інцидент. Тож після того, як нападників зупинили, журналісти продовжили вести зйомку».

 

При цьому Зоя Казанжи уточнила, що під час інциденту присутньою безпосередньо не була, а послалася на дані журналістів, на очах яких це відбулося.

 

У прес-службі телеканалу «1+1» ТК уточнили, що на Куликовому полі була тільки коротка словесна сварка з боку мітингувальників, після якої журналісти повернулися до роботи. 

 

Учасники мітингу на Куликовому полі зібрадися вшанувати загиблих 2 травня 2014 року в Одесі. Цього дня минулого року внаслідок пожежі в Будинку профспілок загинули 48 осіб і не менше 200 постраждали.

 

За даними ГУ МВС України в Одеській області, громадський порядок у місті охороняють 2600 міліціонерів та 600 представників народної варти і спецпідрозділів МВС.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY