detector.media
01.05.2015 12:44
Дівчина у вінку з донбаського вугілля потрапила на обкладинку журналу в США і розповіла про стан свободи слова у «ДНР»-«ЛНР»
Дівчина у вінку з донбаського вугілля потрапила на обкладинку журналу в США і розповіла про стан свободи слова у «ДНР»-«ЛНР»

Обличчям чергового номеру журналу Ukrainian Chicago стала українка зі сходу України Марина Семенова, віце-міс «Українська діаспора-2014», яка зі сторінок журналу розповіла читачам у США свою правду про охоплений війною Донбас. Про це повідомляє медіа-портал української діаспори VIDIA.

 

Спеціально для художнього оформлення її історії фотограф Оксана Федорук-Терлецька відзняла фотосесію «Дівчина зі Сходу» -  образ українки у вінку з вугілля, оповитої чорною вуаллю смутку.

 

Дитинство і юність дівчина провела на сході України. Донбас, Харківщину і Дніпропетровщину вона вважає своїм домом і невід'ємною частиною України. Три роки тому Марина Семенова переїхала до США. Підтримуючи постійні зв'язки із друзями, які перебувають в оточенні сепаратистів «ДНР» та «ЛНР»,  Марина Семенова розповіла, що люди там не мають шансів висловити власну думку, якщо вона суперечить ідеям сепаратистів: слово на окупованих територіях може коштувати життя.

 

 

Окрім цього дев'ятий номер Ukrainian Chicago містить репортажі із фестивалю «У пошуках Made in Ukraine», що відбувся в Києві, та показу колекцій дизайнера Олени Даць на Ukrainian Chicago Fashion Show. А також - колонку Вахтанга Кіпіані, інтерв'ю з московським фотографом Євгеном Фельдманом та інше.

 

Безкоштовні примірники журналу можна знайти у багатьох популярних українських місцях Чикаго (США). Електронна версія доступна на сайті видання UkrainianChi.com. За оновленнями можна слідкувати на Facebook-сторінці журналу та у соцмережі Twitter.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY