detector.media
30.04.2015 18:20
«1+1 медіа» заявляє про зовнішнє втручання у сигнал своїх каналів
«1+1 медіа» заявляє про  зовнішнє втручання у сигнал своїх каналів

Група «1+1 медіа» заявляє, що занепокоєна фактом зовнішнього втручання у супутниковий сигнал каналів групи. Про це йдеться у заяві, розповсюдженій прес-службою групи.

 

Вчора, 29 квітня, телеканали групи «1+1 медіа», зокрема «1+1», «УНІАН ТБ» та «ПлюсПлюс», стали жертвою зовнішнього втручання у супутникове мовлення, повідомляє група.

 

«Під час вечірнього ефіру (з 20.30 до 21.00)  було зафіксоване глушіння ТБ-сигналу, який розповсюджується  через супутник Amos-2. Таке втручання вплинуло на всі типи прийому ТБ-сигналу, адже переважна більшість кабельних операторів, а також всі ефірні станції отримують сигнал зі супутника», - йдеться у заяві.

 

Для телеглядачів це відобразилось у тимчасовій відсутності сигналу, розсипанні зображення при появі сигналу та проблемах зі звуком. Труднощі з прийомом були помітні на території всієї України. Відповідно до даних технічного моніторингу причиною проблем з сигналом стало зовнішнє втручання. Окремо зауважимо, що сьогодні відбулось нетипове затримання даних від дослідницької компанії Nielsen.

 

Нагадаємо, 20 квітня в соціальній мережі «ВКонтакте» з'явились дві нові серії комедійного серіалу «Останній москаль» виробництва «1+1 продакшн», які не виходили в ефірі телеканалу. Телеканал «1+1» обурений ситуацією та вже направив лист зі скаргою до адміністрації «ВКонтакте».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY