detector.media
30.04.2015 17:12
7 травня – показ у кіноклубі «Врятуй "Жовтень"» фільму «Джентльмен-грабіжник»
7 травня – показ у кіноклубі «Врятуй "Жовтень"» фільму «Джентльмен-грабіжник»

7 травня о 19.00 в кіноклубі «Врятуй «Жовтень»» буде показаний фільм «Джентльмен-грабіжник», режисер Трістан Паттерсон, США. Стрічка вийшла у 2014 року. Кримінальна драма. Мова: українська озвучка. Фільм можна переглянути у кінотеатрі Cinema City, ТРЦ Ocean Plaza (Київ, вул. Горького, 176), 2 поверх.

 

За сюжетом - це заснована на реальних подіях історія харизматичного негідника, за 8 місяців пограбував 64 банки. Едді Додсон - власник меблевого магазину на Мелроуз Авеню в Лос-Анджелесі. Він був знайомий з багатьма знаменитостями, вів дозвільний спосіб життя - веселився і влаштовував вечірки. Але одного разу він закохався, і щоб справити враження на дівчину, вирішив пограбувати банк. Дія фільму відбувається в 80-х роках.

 

Дебютний художній фільм, режисера-документаліста Трістана Паттерсона. У головних ролях: Джеймс Стерджесс («Хмарний атлас», «Краща пропозиція»), Крістофер Ламберт («Горець»), Ізабель Лукас («Лицар кубків», «Шукач води») і Патрісія Аркетт («Отроцтво»).

 

Покази у кіноклубі «Врятуй «Жовтень»» проходять щочетверга. Кошти, зібрані з продажу квитків, йдуть на реконструкцію київського кінотеатру «Жовтень», постраждалого від пожежі восени 2014 року.

 

Вартість квитків: 65-70 грн. Квитки можна придбати онлайн.

 

 

Організатори: ГО «Врятуй «Жовтень»», кінотеатр Cinema City, «Артхаус Трафік». Сторінка кіноклубу в Facebook: https://www.facebook.com/events/925473534139338/

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY