detector.media
30.04.2015 10:33
Інтернет-видання Insider планує суттєво збільшити відвідуваність
Інтернет-видання Insider планує суттєво збільшити відвідуваність

Незабаром інтернет-видання Insider оновить дизайн, розділ «Лайфстайл», а також посилить власну рекламу. Про це 29 квітня повідомила його головред Тетяна Ніколаєнко в ході конференції «Media startups. Нові супер-герої. Одкровення редакторів» від European Business Association (EBA).

 

За її словами зараз аудиторія інтернет-видання складає 200-500 тисяч відвідувачів на місяць і близько 1,2 млн переглядів сторінок в місяць. Однак редакція прагне збільшити кількість читачів.

 

«Для цього ми плануємо оновити дизайн, також у нас дещо серйознішим стане розділ «Лайфстайл». Ми будемо більше працювати з рекламою, бо просування тільки у соцмережах нам не вистачає», - повідомила вона.

 

Попри бажання захопити більшу аудиторію, видання не буде вдаватися до методів таблоїдного ЗМІ.

 

«Ми не плануємо запроваджувати звучні заголовки чи скандальні розслідування тільки аби захопити аудиторію. Мені не подобається обманювати нашого читача. Нашим козирем є унікальна інсайдерська інформація, саме вона приводить до нас аудиторію, і ми прагнемо залишатися в цій ніші», - додала пані Ніколаєнко.

 

Нагадаємо, 29 квітня стало відомо, що найближчим часом редакція журналу «Новое время» запустить українську версію свого сайту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY