detector.media
29.04.2015 11:07
Новий підрозділ прес-центру АТО в Краматорську координуватиме Олександр Бригинець
Новий підрозділ прес-центру АТО в Краматорську координуватиме Олександр Бригинець

Роботу нового підрозділу прес-центру АТО в Донецькій обласній цивільно-військовій адміністрації у місті Краматорську (Донецька оласть) координуватиме радник міністра інформаційної політики (МІП) Олександр Бригинець. Про це повідомляється на сайті міністерства.

 

Також у МІП нагадали, що пан Бригінець займається питанням відновлення мовлення на окупованих бойовиками та прилеглих до них територіями.

 

«Реалізовано черговий проект в напрямку забезпечення доступу кожного громадянина України до різних джерел інформації. Прес-центр  надаватиме всебічну  підтримку журналістам усіх ЗМІ, акредитованих в зоні АТО», - зазначив Олександр Бригинець.

 

Адреса підрозділу прес-центру штабу Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей: Краматорськ, вул. Двірцева, 37. Контактний телефон: тел. 098-671-30-40, е-mail: ato14@ukr.net.

 

Як повідомляла «Детектор медіа» 24 квітня, Міністерство оборони спільно з Міністерством інформаційної політики відкрили новий підрозділ прес-центру в приміщенні Донецької обласної цивільно-військової адміністрації в місті Краматорську (Донецька область). Там працівники ЗМІ зможуть оперативно отримувати інформацію з передової та оформлювати прес-карти

 

Раніше прес-центр розташовувався в кількох кілометрах від Краматорська на териротії аеропорту. Тепер паралельно працюватимуть обидва підрозділи. У новому, який розташовується в приміщенні ОДА у центрі міста, будуть працювати два прес-офіцери та оформлюватимуть прес-карти для роботи в зоні АТО.

 

Нагадаємо, 27 квітня Міністерство оборони України спільно з Міністерством інформаційної політики України розпочали конкурс на участь у експерименті Embedded journalists - закріплення журналіста за військовою частиною в зоні АТО. Журналістів та редакції їх запрошують надсилати заявки на участь в експерименті.

 

«Детектор медіа»

Фото прес-центру - з сайту МІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY