detector.media
28.04.2015 14:52
Радником міністра Стеця став Тарас Осауленко
Радником міністра Стеця став Тарас Осауленко

27 квітня Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив радником питань комунікації з українською діаспорою Тараса Осауленка. Про це повідомляється на сайті Мінінформполітики.

 

Прес-служба відомства повідомляє, що Тарас Осауленко є фахівецем у галузі міжнародної комунікації,  політичним  та громадським діячем,  що спеціалізується у сфері міжнародних стосунків  та зв'язків з українською діаспорою. Він працював  заступником директора Міжнародної дирекції Національної телекомпанії України (НТКУ), начальником Управління міжнародних зв'язків Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Тарас Осауленко має досвід роботи в міжнародних проектах, зокрема очолював  представництво в Україні французької телекомпанії Canal France International. На сьогоднішній день є головою громадської організації "Міжнародна ініціатива з підтримки України". Я впевнений, що Тарас Осауленко на посаді радника з питань комунікації з українською діаспорою зможе забезпечити якісний зв'язок між українцями, які живуть в Україні і тими Патріотами нашої держави, які живуть поза межами країни», - сказав Юрій Стець.

 

Нагадаємо, у березні Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив радником з питань інформаційної політики Криму експерта ГО «Кримський інститут стратегічних досліджень» Сергія Костинського. Також у березні міністр інформаційної політики (МІП) України Юрій Стець повідомив про призначення нового радника -  фахівця комунікаційного ринку України Іветти Делікатної.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY