detector.media
28.04.2015 11:24
Екс-директор з маркетингу журналу «Фокус» стала партнером цифрового агентства GLP
Екс-директор з маркетингу журналу «Фокус» стала партнером цифрового агентства GLP

Колишній директор з маркетингу і спецпроектів видавничого дому «Фокус Медіа» Віра Черниш стала партнером цифрового агентства GLP. Effective & Creative Digital Strategies. Про нову роботу вона повідомила у своєму Facebook.

 

Засновником агентства у 2007 році став її друг Георгій Гіоргадзе (George Giorgadze). «Сьогодні тут працюють 26 талановитих і чудових розумників і розумниць. Тепер день у день разом з ними я вирішую завдання, які ставить перед нашими клієнтами цифровий вік», - розповіла пані Черниш.

 

Вона переконана в тому, що криза - час можливостей.

 

«Можливо, деякі з вас задаються питанням: у країні війна, долар злітає, гривня падає, а поїздка в Європу для середнього класу стала чимось нереальним і недосяжним. Навіщо ж ти, Віра, в цей важкий час вирішила змінити тепле наймане містечко на непередбачуваний і штормовий океан вільного плавання? Я відповім так. По-перше, я від усієї душі вірю в фразу про те, що криза - це час можливостей. І той, хто стане сильним зараз, буде сильнішим за всіх, коли все стане добре», - зазначила менеджер.

 

Нагадаємо, 27 березня стало відомо, що Віра Черниш залишає компанію «Фокус Медіа». Відтепер за маркетинг, піар і спеціальні проекти «Фокуса» відповідає Юлія Куприна.

 

Віра Черниш була призначена директором з маркетингу та PR «Фокус Медіа» 1 листопада 2013 року - після того, як журнал «Фокус» було продано групі компаній Vertex United і видання вийшло зі складу UMH Group. До цього пані Черниш обіймала посаду піар-менеджера ділового сегмента UMH Group.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY