detector.media
27.04.2015 15:29
У травні в Києві відбудеться фестиваль американського кіно «Незалежність»
У травні в Києві відбудеться фестиваль американського кіно «Незалежність»

З 21 по 24 травня в Києві за підтримки Посольства США в Україні пройде фестиваль американського кіно «Незалежність». Про це повідомляють організатори показу.

 

Традиційно фестиваль представить актуальну програму з документальних і художніх фільмів на різні тематики. Доступ на покази документального кіно в кінотеатрі «Київ» будуть безкоштовним.

 

Вже вдруге в рамках фестивалю американського відбудеться лабораторія з кіновиробництва «Інді Лаб» - практичних майстер-класів американських та українських експертів зі створення документальних фільмів. В рамках цих занять учасники навчаються режисурі та монтажу документального фільму, розвитку ліній головних персонажів, драматичної структурі і особливостям репрезентації різних точок зору у форматі короткометражного документального фільму.

 

Підсумком роботи лабораторії стануть 10 короткометражних стрічок, які будуть продемонстровані в рамках програми фестивалю.

 

Друга сесія лабораторії пройде 18-24 травня і складатиметься з відкритих для всіх бажаючих заходів: семінарів та лекцій американських кінематографістів, панельних дискусій після показів фільмів.

 

Програму фестивалю «Незалежність» іще не оголошено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY