detector.media
27.04.2015 10:56
На 17-му каналі стартує новий сезон – обіцяють телемости з Донбасом
На 17-му каналі  стартує новий сезон – обіцяють телемости з Донбасом

27 квітня 17 канал відкриває в інтернеті новий сезон мовлення. Про це повідомляє у релізі команда каналу.

 

В ефірі 17-го каналу виходитимуть новини, ексклюзивні відео з життя Донбасу, нові розслідування та аналітика з найгарячіших тем. Команда каналу обіцяє повернути телемости з мешканцями Донбасу.   

 

Також 17 канал анонсує нові програми з цікавими гостями, яким «можна буде поставити найнезручніші питання».

 

Ефіри телеканалу відбуваються з понеділка по п'ятницю о 19.00.  

 

Канала також повідомляє про оновлення сайту.

 

Нагадаємо, у липні минулого року журналіст-розслідувач Жан Новосельцев, якого було звільнено зі скандалом з телеканалу «1+1», заявив, що планує невдовзі співпрацювати з новим телевізійним проектом - 17-м каналом. На початку травня прес-служба телеканалу «1+1» повідомила, що канал розриває трудові відносини з ведучим програм журналістських розслідувань «Гроші» Жаном Новосельцевим.

 

Нещодавно журналіст 17-го каналу Дмитро Філімонов закликав колег отримувати акредитацію в так званій «ДНР» для висвітлення життя на окупованих теиторіях.

 

Водночас власкор російської «Новой газеты» Ольга Мусафірова заявляє, що не буде отримувати акредитацію у «ДНР» і «ЛНР» через те, що не вважає їх державними утвореннями. «Пару місяців тому я була у відрядженні в Новоазовську. Це окупована територія. Я зустрічалася там не тільки з людьми на вулиці, але й з представниками так званої окупаційної адміністрації. І коли мене спитали, чи маю я акредитацію, я взяла сміливість сказати, що не маю, бо не вважаю "ЛНР" та "ДНР" державними утвореннями, - розповіла журналістка. - Специфіка полягає в тому, що 90% працівників цих адміністрацій - це колишні представники Партії регіонів. Тому вони й ховають очі. Мене не затримали, більше того, зі мною розмовляли».

 

У квітні журналісти 17-го каналу розповіли на російському телебаченні, як в України «душать свободу слова».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY