detector.media
24.04.2015 11:39
Новий підрозділ прес-центру АТО розпочав роботу у Краматорську (ОНОВЛЕНО)
Новий підрозділ прес-центру АТО розпочав роботу у Краматорську (ОНОВЛЕНО)
Відтепер працівники ЗМІ зможуть оперативно отримувати інформацію з передової та оформлювати прес-карти в приміщенні Донецької ОДА в місті Краматорську (Донецька область). Про це стало відомо 23 квітня під час брифінгу у Краматорську, повідомляє сайт Міністерства оборониУкраїни.

 

«Міністерство оборони спільно з Міністерством інформаційної політики відкривають цей підрозділ, аби полегшити роботу в першу чергу журналістам», - розповіла заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова під час брифінгу в Донецькій ОДА в Краматорську.

 

Як повідомляє інтернет-видання «Новости Краматорска», заступник міністра інформації представила нового комунікатора та заступника керівника штабу Сергія Голушко. «Це один з найбільш гострих умів в українському військовому відомстві», - зазначила пані Попова.

 

За словами Сергія Голушко, зручне розташування нового підрозділу дозволить військовим ближче і частіше спілкуватися з журналістами. «Крім того, співробітники, які будуть працювати в цьому підрозділі, відряджаються сюди як мінімум на 3 місяці. Це дозволить їм краще відчувати ситуацію і налагодити комунікацію з журналістами», - впевнений пан Голушко.

 

Раніше прес-центр розташовувався в кількох кілометрах від Краматорська на териротії аеропорту. Тепер паралельно працюватимуть обидва підрозділи. У новому, який розташовується в приміщенні ОДА у центрі міста, будуть працювати два прес-офіцери та оформлюватимуть прес-карти для роботи в зоні АТО. Найближчим часом на сайті Міноборони з'являться контактні телефони нового підрозділу.

 

Під час заходу першу прес-карту АТО символічно отримав журналіст місцевого видання «Новини Краматорська».

 

Нагадаємо, прес-карту було впроваджено Генштабом України разом з Міноборони у грудні минулого року з метою полегшення роботи журналістів у зоні АТО. Повідомлялося, що картки діятимуть 6 місяців (потім карту потрібно продовжити) та видаватимуться лише акредитованим у СБУ журналістам.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY