detector.media
24.04.2015 10:52
Канал Ukraine Tomorrow запустять упродовж місяця після передачі УТР – заступник міністра інформполітики
Канал Ukraine Tomorrow запустять упродовж місяця після передачі УТР – заступник міністра інформполітики

Упродовж місяця після передачі УТР Міністерство інформаційної політики України планує запустити телеканал іномовлення з робочою назвою Ukraine Tomorrow. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомила заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова.

 

За її словами, потрібне рішення уряду по УТР, наразі в міністерстві чекають документальної юридичної передачі.

 

Також Тетяна Попова зазначила, що Ukraine Tomorrow мовитиме чотирма мовами: українською, російською, англійською та кримськотатарською.

 

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України 18 березня ухвалив розпорядження про передачу телеканалу БТБ Міністерству інформаційної політики України (МІП).

 

Міністр інформаційної політики Юрій Стець ще 22 лютого анонсував, що впродовж місяця його міністерство запустить телеканал іномовлення Ukraine Tomorrow. За словами міністра Стеця, телеканал стане противагою російським пропагандистським каналам, зокрема Russia Today. Очікується, що канал фінансуватиметься з державного бюджету та з фінансової допомоги ЄС та США.

 

Раніше, в інтерв'ю «Детектор медіа» Юрій Стець розповів, що Ukraine Tomorrow на старті буде тримовним (українська, англійська та російська мови). Згодом міністр повідомив, що на каналі також будуть програми кримськотатарською мовою про Крим. Тетяна Попова говорить вже про чотири мови: російську, українську, англійську та кримськотатарську.

 

Як писав сайт «Дуся», з каналу БТБ, на базі якого має бути запущене іномовлення, наразі вивозяться столи і комп'ютери для потреб міністерства.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY