detector.media
23.04.2015 19:24
24 квітня – презентація 3-го Міжнародного конкурсу «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни»
24 квітня – презентація 3-го Міжнародного конкурсу «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни»

24 квітня о 15.00  активісти презентують 3-й міжнародний конкурс «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни». Захід відбудеться під час фестивалю «Книжковий Арсенал».

 

Чи є в Україні проблеми зі свободою слова? Чи є загроза запровадження цензури на політичні та художні висловлювання? І якщо так - то що повинно робити громадянське суспільство для відвернення такої загрози? Ці питання будуть обговорюватися під час зустрічі з учасниками руху «Стоп цензурі!»: Севгіль Мусаєвою-Боровик, «Українська правда»; Настею Станко, Hromadske tv; Тетяною Даниленко, 5 канал, та Аксинею Куріною, ГО «Центр UA». 

 

Крім того, на зустрічі буде презентовано книгу з найкращими роботами 1-го та 2-го конкурсу.

 

Акредитація ЗМІ проводиться за телефоном +38 (066) 643-01-14 або за електронною адресою: yaroslavmuraviov@gmail.com. Контактна особа - Ярослав Муравйов.

 

Подія конкурсу на Facebook

 

Міжнародний конкурс «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни» вперше було проведено у 2011 році журналістами руху «Стоп цензурі!» та активістами ГО «Центр UA». Ідея ініціювати широку суспільну дискусію про загрози цензури та проблеми свободи слова  виникла у 2010 році на зустрічі журналістів руху «Стоп цензурі!». 

 

Інтернет-майданчик конкурсу www.stop-censorship.net

 

Ролик конкурсу можна переглянути за полисанням.

 

Сторінка конкурсу на  Facebook  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY