detector.media
23.04.2015 14:23
Одеська міліція заявила, що їх співробітник не погрожував журналістці видання «Преступности.НЕТ»
Одеська міліція заявила, що їх співробітник не погрожував журналістці видання «Преступности.НЕТ»

За результатами службової перевірки не встановила фактів погроз лейтенантом міліції М.Рубцовим журналістці інтернет-видання «Преступности.НЕТ» Радмілі Алієвій. Про це повідомляється на сайті ГУМВС України в Одеській області.

 

«Оприлюднена в ЗМІ інформація про те, що 17.03.2015 в м. Одесі, під час мітингу проти підвищення цін на проїзд у міських маршрутних таксі, співробітник міліції погрожував кореспонденту видання "Преступности.НЕТ" Радмілі Алієвій, не знайшла свого підтвердження», - повідомили в міліції.

 

У МВС з'ясували, що відео та аудіо записи на підтвердження слів журналістки відсутні, а опитані свідки заперечили висловлення погроз на адресу пані Алієвої з боку правоохоронця.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», видання «Преступности. НЕТ» заявляло, що 17 березня в Одесі під час мітингу проти підвищення цін на проїзд у міських маршрутних таксі співробітник міліції погрожував їх кореспонденту через те, що вона здійснювала фото та відео зйомку на вулиці Дерибасівській. Видання стверджувало, що лейтенант М.Рубцов аргументував це тим, що він не бажає, щоб його знімали під час служби. На запитання журналіста, чому міліціонер не хоче, що б журналіст виконував свої професійні обов'язки в громадському місці лейтенант почав погрожувати Радмілі Алієвій в присутності своїх колег.

 

9 квітня відділ громадської безпеки Одеського міського управління міліції розпочав службову перевірку за цим фактом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY