detector.media
23.04.2015 13:11
У Боярці невідомі пограбували журналіста «Газети по-українськи» - відкрито провадження
У Боярці невідомі пограбували журналіста «Газети по-українськи» - відкрито провадження

20 квітня у місті Боярці (Києво-Святошинський район, Київська область) невідомі пограбували журналіста всеукраїнського видання «Газета по-українськи». За даним фактом міліція відкрила кримінальне провадження, йдеться у повідомленні ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

 

21 квітня до Києво-Святошинського райвідділу міліції звернувся 25-річний місцевий  мешканець і повідомив, що напередодні пізно ввечері у Боярці група невідомих осіб пограбували його. Четверо чоловіків відібрали у журналіста всеукраїнського видання «Газета по-українськи» два телефони, гроші та банківську картку, після чого зникли у невідомому напрямку.

 

«За даним фактом слідчим відділом Києво-Святошинського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж)  Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння даного злочину», - повідомляє міліція.

 

Досудове розслідування триває.

 

Нагадаємо, шеф-редактор програми журналістських розслідувань «Люстратор 7.62» каналу «2+2» Владислав Сидоренко повідомляє, що на адресу журналістки каналу Ірини Матвієнко продовжують надходити погрози через сюжети про розслідування земельних афер у селі Рожівка (Броварський район, Київська область). За його словами, скарги телеканалу до прокуратур різного рівня не дали ніякого результату і були переслані до Броварської міжрайонної прокуратури, яка заявляє, що справа «теліпається» в обласній прокуратурі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY