detector.media
22.04.2015 13:19
НТН готує спецвипуск програми «Агенти впливу» до річниці Чорнобильської катастрофи
НТН готує спецвипуск програми «Агенти впливу» до річниці Чорнобильської катастрофи

26 квітня о 12.00 до 29-ї річниці аварії на Чорнобильський АЕС на телеканалі НТН вийде спеціальний випуск програми журналістських розслідувань «Агенти впливу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Агенти» проведуть розслідування, чим живе сьогодні Чорнобильська зона - браконьєрством, крадіжками металу, незаконним полюванням... Невідомими стежками Чорнобильської зони журналістів каналу провів місцевий провідник-сталкер.

 

«36 годин без зв'язку і сну, пару втрачених кілограм і ночівля на кладовищі стали ціною нашої знімальної групи за ексклюзивні матеріали, які вдалося зняти для спецпроекту. Тепер ми навіть знаємо, де в Чорнобильській зоні можна пити воду. Для нас, досвідчених журналістів, відкрився зовсім невідомий Чорнобиль і ми готові відкрити його нашим телеглядачам»,  - розповіла Алла Вторушина-Терещук, керівник редакції «Агенти впливу».

 

На противагу отриманими даним власного розслідування журналісти пройдуться «офіційним» Чорнобилем... Вперше у телеглядачів буде можливість наочно порівняти офіційну версію життя Чорнобильської зони та її реалії. У зйомках програми буде задіяна спецтехніка, у тому числі - безпілотники.

 

У студію до ведучого програми Олександра Преподобного будуть запрошені два гостя, що доповнять своєю дискусією спецвипуск.

 

Нагадаємо, стрічка режисера Чеда Гарсії «Російський дятел» (Україна, США та Великобританія) здобула перемогу у номінації «Найкращий зарубіжний документальний фільм» американського національного фестивалю незалежного кіно «Санденс».  У програмі кінофестивалю фільм представляв Велкобританію. У виробництві брала участь і Україна - зокрема, у роботі над стрічкою було задіяно Федора Александровича та Артема Рижикова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY