detector.media
21.04.2015 16:58
У «ВКонтакте» виклали піратські серії «Останнього москаля», які не виходили в ефірі «1+1»
У «ВКонтакте» виклали піратські серії «Останнього москаля», які не виходили в ефірі «1+1»

20 квітня в соціальній мережі «ВКонтакте» з'явились дві нові серії комедійного серіалу «Останній москаль» виробництва «1+1 продакшн», які не виходили в ефірі телеканалу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал «1+1» обурений ситуацією та вже направив лист зі скаргою до адміністрації «ВКонтакте».

 

У прес-службі нагадали, що кожен випуск українського серіалу зібрав найвищу частку та рейтинг телеперегляду, на легальних інтернет-ресурсах за перший тиждень показу серіал зібрав понад 3 мільйони переглядів.

 

«Ми звертаємо особливу увагу СБУ, серед керівництва якої, як ми знаємо завдяки п. Лубківскому, є багато пристрасних шанувальників «Останнього москаля» зокрема, на ситуацію, що склалася в країні в сфері нелегального розповсюдження контенту», - заявив телеканал «1+1».

 

У прес-службі підкреслили, що ситуація з піратством в Україні залишається критичною. 

 

«Інтернет-галузь практично не регулюється з огляду на захист авторських прав з боку держави і, окрім приватних внутрішньо ринкових ініціатив як «Чисте небо», практичні кроки в законодавчій сфері не робляться», - йдеться у заяві.

 

Нагадаємо, «Останній москаль» - це 16-серійний комедійний серіал про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі. Режисер - Семен Горов. У головних ролях - актор і ведучий «1+1» Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук. Серіал транслюється на «1+1» з 14 квітня, з понеділка по четвер, одразу по дві серії о 21.00.

 

Про зйомки серіалу «Останній москаль» стало відомо в липні 2013 року, коли канал зняв пілотну серію ситкому. Роль московського мажора у ній виконував російський актор  Олександр Головін, відомий глядачу за серіалом «Кадети», а режисером був британець Кріс Коттнем.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY