detector.media
19.04.2015 10:24
Саломе Гонгадзе стала молодіжним губернатором штату Вірджинія
Саломе Гонгадзе стала молодіжним губернатором штату Вірджинія
Саломе Гонгадзе - донька українських журналістів Георгія та Мирослави Гонгадзе - стала новим молодіжним губернатором американського штату Вірджинія. Про це повідомляє сайт Vidia.

 

Це право Саломе Гонгадзе виборола, взявши участь у цьогорічній програмі Model General Assembly Program.  Вона передбачає створення молодіжного законодавчого органу за зразком Генеральної Асамблеї Вірджинії за участю близько 600 студентів із більш ніж 60 вищих навчальних закладів. Учасники у групах розробляють законопроекти, які пізніше обговорюються у комітетах Сенату і Палати депутатів.

 

нагадаємо, 17 лютого Генеральний прокурор України Віктор Шокін відновив досудове розслідування кримінального провадження за фактом організації умисного вбивства журналіста Георгія Гонгадзе за попередньою змовою групою осіб, а також за фактом перевищення влади і службових повноважень особами, які займали особливо відповідальне становище, що спричинило особливо тяжкі наслідки. Генпрокурор також створив слідчу групу і групу прокурорів з цієї справи.

 

«Детектор медіа»

Фото - Vidia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY