detector.media
17.04.2015 20:49
Олена Бондаренко заявляє, що після погроз у Facebook їй надали охорону
Олена Бондаренко заявляє, що після погроз у  Facebook їй надали охорону

Колишній народний депутат від «Партії регіонів», колишній перший заступник Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, екс-голова наглядової ради «Українського медіа холдингу» (УМХ) Олена Бондаренко повідомила, що у міліції зареєстрували її заяву про погрози її життю у соціальній мережі Facebook і надали охорону. Про це вона написала у своїй сторінці у Facebook.

 

«Заяву здала. Прийняли в стінах міліції добре. Всіх "угрожателей" взяли на олівець. Надали охорону. @Арсен Аваков проявив себе в даній ситуації гідно. І його, заступник, до речі теж. Я дякую і їм і тим, хто допомагав оформляти заяву. До речі, в ЄРДР вже все є», - повідомила екс-нардеп.

 

Водночас прес-служба МВС повідомляє, що народний депутат Верховної Ради України V-VII скликань Олена Бондаренко звернулася до Міністерства внутрішніх справ із заявою про погрози, які упродовж останнього дня надходять в її акаунт у соціальній мережі. «Я розумію, що є багато фальшивих акаунтів, проте є і цілком реальні люди, які стоять за погрозами», - цитує прес-служба Олену Бондаренко.

 

Екс-нардеп отримала повідомлення про реєстрацію її заяви та відкриття кримінального провадження, повідомляє МВС. «Тепер я цілком спокійна. Мені буде виділено офіційно охорону, щоб з моїм життям і здоров'ям нічого не трапилося», - зазначила Олена Бондаренко.

 

Прес-служба МВС також повідомляє, що вона висловила вдячність главі МВС України Арсену Авакову за підтримку та сприяння.

 

У Facebook Олена Бондаренко пояснила у властивому їй стилі, чому звернулася до МВС: «Задають питання - навіщо ти пішла із заявою в міліцію, яка зараз така і сяка. Други, іншої міліції у нас немає. Це раз. Я так поступала завжди - і в 2005-му, коли були переслідування з боку тієї ж міліції (тоді я зверталася в прокуратуру), і в 2013-му (обстріл автомобіля) і зараз. Це два. І три. Коли заявляєш про загрози, не просто тринди, як кужелі-оробець-геращенко-соболев-власенко і т.д., а йди і документуються. За свої слова треба відповідати і їх потрібно підтверджувати діями. Принаймні, мене так виховували. Решта - бла-бла і не більше. Ось і міні-лекція для починаючих журналістів :)».

 

 

 Це опублікувала пані Бондаренко на своїй сторінці у Facebook як підтвердження погроз

 

 

Нагадаємо,16 безерня,  після того, як Олена Бондаренко отримала погрозу «Ну що, курва, готуйся...» у Facebook, вона написала: «Ось і роботка для СБУ та МВС. Погрози на мою адресу. Пишу заяву і відправлю замовним. А нашому фейсбучному Арсену Авакову і Фейсбук буде достатньо. Ловіть, розслідуйте. Поки вас не відправили з ганьбою у відставку».

 

Наступного дня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запросив Олену Бондаренко надати докази погроз, які вона начебто отримала в приватному листуванні.

 

Варто нагадати, що нардеп Леся Оробець повідомляла, що у грудні 2013 року Олена Бондаренко, провідуючи постраждалих від дій «Беркуту» у лікарні, погрожувала їм терміном ув'язнення. «Із слів очевидців: приїхала до одного з важкохворих "провідати" Лена Бондаренко (ПР). Як лікують - швидше виздоравлівай- бла-бла. А потім нахилилася до ліжка і пошепки, щоб всі почули: "А БУДЕШ П .... ТЬ - 7 РОКІВ отримаєш», - написала пані Оробець. За даними «Детектор медіа, свідчення цього злочину не було задокументоване.

 

З 30 березня екс-голова наглядової ради «Українського медіахолдингу» (УМХ) Олена Бондаренко знаходиться у відпустці і передає справи, повідомляє медіатаблоїд «Дуся». 

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY