detector.media
16.04.2015 10:59
21 квітня – презентація фотовиставки НСЖУ «Журналісти на передовій»
21 квітня – презентація фотовиставки НСЖУ «Журналісти на передовій»

21 квітня у прес-центрі Національної спілки журналістів України (НСЖУ) відбудеться презентація фотовиставки «Журналісти на передовій». Проект присвячений роботі співробітників ЗМІ у гарячих точках - на Майдані та на Донбасі.

 

Фотовиставка складається з майже 50 робіт, на яких зафіксовано будні роботи журналістів на Майдані та на Донбасі.

 

Ініціатор і організатор виставки - Національна спілка журналістів України (НСЖУ).

 

«Уже понад рік представники українських ЗМІ працюють фактично у воєнних умовах - спочатку, ризикуючи життям, вони виконували свій професійний обов'язок, висвітлюючи події на Євромайдані, нині - наражаються на небезпеку в зоні АТО. Багато хто пішов виконувати свій громадянський обов'язок вже в якості солдата. У цих подіях, дехто, на жаль, втратив здоров'я і життя. Серед героїв Небесної сотні - журналісти В'ячеслав Веремій, Ігор Костенко, Яків Зайко. У війні на Донбасі загинув журналіст "Укрінформу" Олег Задоянчук. Осколками ворожої міни смертельно поранено в селі Піски під Донецьком фоторепортера газети "Сегодня" Сергія Ніколаєва», - нагадують організатори.

 

 Фоторепортер Сергій Ніколаєв загинув у Пісках під Донецьком

 

Презентація відбудеться 21 квітня о 12.00 у прес-центрі НСЖУ (Київ, вул.Хрещатик 27А, другий поверх).Телефон для довідок - 235-87-66.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY