detector.media
15.04.2015 15:37
До 15 квітня – акредитація ЗМІ на третю міжнародну конференцію «Практична медіаграмотність»

Українські медіапедагоги, бібліотекарі, науковці, представники громадських організацій будуть шукати відповіді на запитання «Що це означає - бути медіаграмотним?» та «Яким чином розвинути навички медіаграмотності?», «Як захиститися від пропаганди» під час Третьої міжнародної конференції «Практична медіаграмотність», яка відбудеться 16-17 квітня 2015 року в м. Києві (бульвар Тараса Шевченка 36-а, вільний простір SmARTville).

 

150 учасників, більше 80 доповідей і презентацій продемонструють практичні моделі та практики медіаграмотності, яка стала життєво необхідною навичкою в контексті російської інформаційної агресії, анонсують організатори. На їхню думку, демократичні медіа і медіаграмотні громадяни - це на сьогодні одна з найбільших проблем національної безпеки. Мета інформаційної війни, яку веде Росія - це провокувати конфлікти шляхом дезінформації і таким чином розділяти громади і спільноти.

 

Організатори: Академія української преси спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Інститутом соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України, Інститутом журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, відділом кіномистецтва і ТБ Інституту мистецтвознавства, фольклору та етнографії НАН України.

 

Завантажити проект програми можна тут.

 

Захід організований за підтримки програми «У-Медіа» «Інтерньюз-Нетворк», програми MyMedia / DANIDA та програми «Бібліоміст», IREX / Україна.

 

Акредитація журналістів триває до 17:00 15 квітня. Контактна особа: Юлія Гуза, 063 14 20 961, info@aup.com.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY