detector.media
15.04.2015 14:42
Невідомі пошкодили екран столичного кінотеатру «Київська Русь» вартістю 40 тисяч євро
Невідомі пошкодили екран столичного кінотеатру «Київська Русь» вартістю 40 тисяч євро

10 квітня о 23.50 у Великому залі столичного кінотеатру «Київська Русь» невідомі вандали пошкодили найбільший в Україні екран (26 на 11м), загальна вартість якого складає, за даними кінотеатру,  40 тис. євро.  Про подію повідомляється на сторінці кінотеатру у Facebook.

 

Зловмисника та інших підозрюваних зафіксувала камера відеоспостереження кінотеатру. Адміністрація «Київської Русі» просить допомогти притягнути винних у вандалізмі до відповідальності та буде вдячна за будь-яку корисну інформацію, що сприяє слідству.

 

 

 Адміністрація кінотеатру просить допомоги у пошуку зловмисників

 

Нагадаємо, 5 квітня Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів #KISFF2014 провів покази стрічок на підтримку столичного кінотеатру «Кінопанорама», який постраждав від пожежі 8 січня.  

 

«8 січня в кінотеатрі сталася пожежа. Ніхто не знає - чому, швидше за все, це були нескінченні перепади в електромережі. Так мало не згорів один з найстаріших кінотеатрів Києва, кінотеатр, який перший в Україні почав фестивальний і артхаусний рух», - сказала директор кінотеатру «Кінопанорама» Наталія Соболєва.

 

Зали кінотеатру наразі продовжують працювати.

 

Крістіна Ткачова для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY