detector.media
14.04.2015 18:05
Новий дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко є родичем Бориса Ложкіна
Новий дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко є родичем Бориса Ложкіна

Новий голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) Валентин Резніченко (на фото) є родичем глави Адміністрації Президента України Бориса Ложкіна. Про це пан Ложкін повідомив в інтерв'ю «ЛігаБізнесІнформ».

 

«Дуже далекий родич, - повідомив пан Ложкін. - До речі, цей факт давав мені додаткову опцію - завжди запитувати з нього по-повній, жорсткіше, ніж з інших менеджерів УМХ».

 

Пан Ложкін вважає пана Резніченка ефективним менджером: «Він з 1995 року працював в УМХ на різних позиціях: очолював наше дніпропетровське підприємство, яке було одним з найбільших. Він був віце-президентом холдингу, який відповідав за всі регіони, керівником найефективнішої в країні радіогрупи. За плечима Резніченка - величезний управлінський досвід. Я вважаю його ефективним менеджером. Так, у нього немає великого досвіду держу правління, але, можливо, це й добре».

 

Нагадаємо, 25 березня Президент України Петро Порошенко задовільнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської ОДА. Замість нього головою ОДА було призначено Валентина Резніченка, який з лютого був головою Запорізької ОДА.

 

Валентин Резніченко родом з Дніпропетровська, з 1999 по 2001 рік - був президентом АТЗТ «Телетиждень - Дніпропетровськ», з 2001 по 2003 рік - заступником директора ТОВ «Дніпро - медіа». Валентин Резніченко понад 18 років був топ-менеджером «Українського медіа холдингу» (UMH Group), яким володів Борис Ложкін (нині - глави Адміністрації президента України). З березня 2003 року був віце-президентом UMH, головою правління і співвласником радіогрупи УМХ.

 

Після завершення угоди з купівлі UMH Group Сергієм Курченком у Бориса Ложкіна в листопаді 2013 року був одним з кількох медіаменеджерів з команди Бориса Ложкіна, які залишилися працювати в UMH з новим власником. Але в травні 2014 року залишив радіогрупу УМХ, яку замість нього очолила російський радіоменеджер Валерія Строганова. Із серпня 2014 року по лютий 2015-го Валентин Резніченко очолював державне підприємство «Український державний центр радіочастот» (УДЦР).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY