detector.media
14.04.2015 12:25
NewsOne запускає програму «Апасный Face»
NewsOne запускає програму «Апасный Face»

14 квітня телеканал NewsOne запускає програму-огляд Facebook під назвою «Апасный Face» із ведучим Василем Апасовим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі ведучий розповідатиме про найважливіші дописи політиків і лідерів думок у соціальній мережі Facebook. Вона виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17:10, 19:15 і 21:15.

 

«Я хочу показати різницю в тому, що заявляють по телебаченню і в соцмережах наші лідери думок, політики і чиновники. Я спробую показати, як на них реагують люди, думка яких завжди залишається не врахованою», - пояснив ведучий.

 

Нагадаємо, 2 березня на посаду генерального продюсера телеканалу NewsOne було призначено Олексія Семенова, який у минулому був генеральним продюсером каналу «112 Україна». Пан Семенов анонсував, що завдання NewsOne - стати інформаційно-соціальним каналом.

 

У березні креативним продюсером телеканалу NewsOne стала Євгенія Захарова, яка в минулому працювала продюсером на каналах «Україна» та «112 Україна». Тоді ж канал оголосив великі кастинги.

 

Із 23 березня телеканал NewsOne змінив сітку мовлення, запровадивши прямі ефіри з новими ведучими. З кінця березня ведучою новин стала Ліна Нерус.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY