detector.media
13.04.2015 16:14
Facebook призначив директором у Центральній і Східній Європі польського менеджера
Facebook призначив директором у Центральній і Східній Європі польського менеджера

Компанія Facebook оголосила про призначення поляка Роберта Беднарського директором операційної діяльності в регіоні Цeнтральної та Східної Європи (CEE). Про це пише Sostav.ru з посиланням на офіційне повідомлення компанії.

 

Робочий офіс пана Беднарського буде розташовуватися у Варшаві. На своїй новій посаді він буде здійснювати керівництво та управління командами Facebook, що займаються операційною діяльністю і продажами в Центральній і Східній Європі, працюючи в тісному контакті з клієнтами Facebook у цьому регіоні.

 

Роберт Беднарський до приходу у Facebook займав ключові посади в групі компаній Onet.pl S.A., а останні три роки керував нею в ролі CEO. У Facebook відзначають, що завдяки його роботі Onet.pl перетворилася з інтернет-сайту на потужний медійний бізнес.

 

«Мені дуже приємно, що саме на Роберта покладено керівництво командою Facebook у регіоні CEE, - сказав Мартін Отт, керівний директор Facebook по Північній, Центральній і Східній Європі. - Я впевнений, що Роберт, який має величезний досвід у сфері digital-бізнесу, стане драйвером зростання нашого бізнесу в регіоні CEE».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY